The PriMO-5G project has organized a workshop that will held in conjunction with ICEIC 2020, the 19th International Conference on Electronics, Information, and Communication, which will be held at Jan.19-22, 2020 in Barcelona, Spain. The ICEIC 2020 conference is co-organised by Korea’s Institute of Electronics and Information Engineers (IEIE) and IEEE Consumer Electronics Society (CES).
The PriMO-5G workshop titled “Architecture and AI-Assisted Technologies for Immersive Drone Communications” will showcase describing research results and demos from WP1 to WP5 of the project (see schedule below). The presentations will be given by multiple PriMO-5G project partners from both Europe and Korea. The workshop is held on Monday 20th January 2020 and will be open to all registered participants of the ICEIC 2020 conference.
|08:00 – 08:30||Venue setup and arrival of participants|
|08:30 – 08:40||PriMO-5G Project Overview (10 min)
– Main goals/objectives, Consortium, Work structure
|08:40 – 09:00||5G Network Architecture for Drones for Public Safety (20 min incl. Q&A)||András Zahemszky, EAB, Sweden|
|09:00 – 09:20||From 5G core interoperability to UAV streaming: work of Cumucore (20 min incl. Q&A)||Jose Costa-Requena, Cumucore, Finland|
|09:20 – 09:45||Computing and communication trade-off in low delay end-to-end services: PriMO-5G testbeds (25 min incl. Q&A)||Seong-Lyun Kim, YU, Korea|
|11:30 – 11:50
|Learning based Connectivity-Constrained Trajectory Optimization for Uplink mmWave UAVs by (20 min incl. Q&A)||Konstantinos Antonakoglou, KCL, UK|
|11:50 – 12:10
|Sparse channel estimation in mmWave band with a new method of geometric sequence decomposition (20 min incl. Q&A)||Woonghee Lee, KTH, Sweden|
|12:10 – 12:30||Distributed Cooperation through Multi-agent Reinforcement Learning: Role of 5G (20 min incl. Q&A)||Yung Yi, KAIST, Korea|